Waalwijk | straatinfo

overval-beroving politie meldingen

Gewapende overval op winkel

overval / beroving

Waalwijk - Een man met een mes heeft maandagmiddag een winkel overvallen in de Stationsstraat. Hij ging er met een onbekend geldbedrag vandoor.

Op maandag 12 september 2016 om 15.07 uur kwam er bij het operationeel centrum een paniekmelding binnen van een gewapende overval op een winkel aan de Stationsstraat. Agenten spoedden zich naar de winkel. Daar troffen ze twee winkelmedewerkers die verklaarden dat een man de winkel was binnen gekomen. Hij deed zich eerst voor als klant maar bedreigde toen de dames met een mes. Hij eiste geld. Dat hebben ze aan hem gegeven. Hij is er toen via de achteringang vandoor gegaan. De politie is direct een zoekactie gestart met hulp van de eenheid Oost-Brabant. De dader is vooralsnog niet gevonden en we vragen de hulp in van omwonenden of andere getuigen.

Het betreft een blanke man met een Duits accent. Hij is 1,90 lang en ongeveer 50 jaar oud. Hij was gekleed in een rood t-shirt en een korte broek. Hij heeft een stevig dik postuur. De man is via de achteruitgang verdwenen en zou dan via de Julianastraat of De Els weg hebben kunnen lopen. Wie heeft deze man gezien of herkent hem aan het signalement?

Tips:

- via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden,

- via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006),

- anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M,

- via het Team Criminele Inlichtingen in een vertrouwelijk gesprek 079-345899

Soortgelijke berichten

Gewapende overval
Vinkeveen

Gewapende overval
Utrecht

Gewapende overval Aldi-supermarkt
Winterswijk

Politie onderzoekt gewapende overval
Groningen

Gewapende overval juwelier Hilversum
Hilversum

Gewapende overval op winkel
Nieuwegein

Gewapende overval drogisterij
Tilburg

Verdachte gewapende overval aangehouden
Almere

Gewapende overval Lidl supermarkt
Muiden

Update gewapende overval tapijtwinkel
Breda

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio