Gewapende overval op café

donderdag 12 januari 2017

Waalwijk - Twee gewapende en gemaskerde mannen hebben woensdagavond een café overvallen. Er is niemand gewond geraakt. De buit bedraagt een onbekend geldbedrag.

Op woensdag 11 januari 2017 om 22.00 uur was de uitbater van een café aan de Grotestraat in de keuken. Toen hij het café weer binnen kwam, waar geen klanten aanwezig waren, stonden er twee gemaskerde mannen voor hem. Ze bedreigden hem met een vuurwapen. Hij moest geld uit de gokkasten halen. Daarna moest hij weer terug naar de keuken. Hij heeft gewacht tot hij zijn vrouw hoorde en toen durfde hij weer het café binnen te gaan. De daders zijn gevlogen.

Het geschrokken slachtoffer belde 112 en de politie arriveerde kort daarna bij het café. Van de daders ontbrak elk spoor. Er is een onderzoek opgestart naar de daders van deze overval. Het summiere signalement van de daders.

Dader 1 is een man van ongeveer 1.85 m lang met een normaal postuur. Hij was helemaal in het zwart gekleed met een muts en een sjaal op om zijn gezicht te bedekken. Hij sprak goed Nederlands.

Dader 2 is een man van ongeveer 1.75 m lang met een normaal postuur. Ook hij was geheel in het zwart gekleed.

De politie vraagt om uw hulp bij het oplossen van deze overval. We zijn op zoek naar mensen die iets gezien hebben rondom het café of mensen die op een andere manier iets van deze overval weten. Misschien dat er mensen in de omgeving camerabeelden hebben van de overvallers die van of naar het café gaan.

- via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden,

- via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006),

- anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M,

- via het Team Criminele Inlichtingen in een vertrouwelijk gesprek 079-3458999

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Waalwijk | 112 alarmeringen Waalwijk | Goedkoop Tanken in Waalwijk | Supermarkten in Waalwijk | Weerbericht Waalwijk