Man overleden na arbeidsongeval

dinsdag 4 oktober 2016

Kaatsheuvel - Een 37-jarige man uit Kessel kwam om het leven bij een arbeidsongeval. Het ongeval vond plaats tijdens de opbouw van het IJspaleis voor de Winter Efteling. Het trieste ongeval gebeurde dinsdag 4 oktober 2016 om 17.45 op een afgesloten evenemententerrein van de Efteling. De werkzaamheden op dit terrein zijn niet toegankelijk en zichtbaar voor het publiek.

Het slachtoffer was, samen met collega's, bezig met de opbouw van het IJspaleis. Daarbij werd een heftruck gebruikt. De man is vermoedelijk onder de vorken van de heftruck terecht gekomen. Hij raakte daarbij zwaar gewond en was buiten kennis. Een Mobiel Medisch Team kwam met de Lifeliner (=traumahelikopter) ter plaatse om levensreddende handelingen te verrichten. Reanimatie mocht echter niet meer baten. De man overleed op de plaats van het ongeval.

De toedracht van het ongeval wordt nader onderzocht door de Arbeidsinspectie. Dat gebeurt in nauwe samenwerking met forenisisch rechercheurs van de politie. De nabestaanden van het slachtoffer zijn door agenten geinformeerd over de trieste gebeurtenissen. Voor de directe collega's van de overleden man is Slachtofferhulp ingeschakeld. Een van hen raakte bij het incident gewond aan zijn been. Het gaat overigens niet om medewerkers van de Efteling maar om werknemers van een extern ingehuurd bedrijf.

bron: politie.nl | Categorie: moord-doodslag


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Waalwijk | 112 alarmeringen Waalwijk | Goedkoop Tanken in Waalwijk | Supermarkten in Waalwijk | Weerbericht Waalwijk