Slachtoffer vechtpartij verstopt zich in brandgang

maandag 3 oktober 2016

Kaatsheuvel - Het slachtoffer van een vechtpartij heeft zich in een brandgang verstopt. De man (48) uit Tilburg is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor verder onderzoek.

Na een melding op zondag 2 oktober rond 02.30 uur reden agenten naar de Dreefseweg. Een man zou zijn mishandeld door een drie- of viertal personen. De agenten zagen het slachtoffer niet en vroegen hem naar de weg te komen lopen. De man had zich namelijk in een brandgang verschanst. Hij had verwondingen aan zijn gezicht. Het slachtoffer verklaarde te zijn geslagen en geschopt door onbekende mannen. Hij vertelde dat zij op bezoek zouden zijn op een adres in de buurt. Om de man zijn verwondingen goed te kunnen onderzoeken is hij door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De agenten brachten een bezoek aan het genoemde adres en spraken met de aanwezigen. Twee mannen (25 en 40) werden gearresteerd voor mogelijke betrokkenheid bij het incident. Zij verklaarden van niets te weten en niets met de vechtpartij te doen te hebben. De politie is een onderzoek gestart.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Waalwijk | 112 alarmeringen Waalwijk | Goedkoop Tanken in Waalwijk | Supermarkten in Waalwijk | Weerbericht Waalwijk