Jongedames met boksbeugel en gestolen fiets

dinsdag 31 januari 2017

Loon op Zand - Een 15-jarig meisje werd maandagavond 30 januari aangehouden omdat zij een jongen zou hebben geslagen en voor verboden wapenbezit. Een 14-jarig meisje reed op een gestolen fiets en is aangehouden op verdenking van heling.

Agenten kregen rond 20.00 uur een melding van een ruzie op de Heideweg. De jongen had samen met twee vrienden met de twee meisjes afgesproken. De 15-jarige jongen gaf aan dat ze ruzie kregen en dat hij door het 15-jarige meisje was geslagen. Zij zou hierbij een boksbeugel hebben gebruikt. De twee meisjes zijn vervolgens op de fiets vertrokken. Onderweg naar de Heideweg komen agenten de twee jongedames tegen op de Horst.

 

De agenten laten het tweetal stoppen voor een controle. Het 15-jarige meisje heeft een boksbeugel bij zich. Zij werd aangehouden op verdenking van mishandeling en voor verboden wapenbezit. Het 14-jarige meisje blijkt op een gestolen fiets te rijden. Zij is aangehouden op verdenking van heling. Beide verdachten zijn ingesloten voor verhoor. De jongen deed aangifte van mishandeling.

 

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Waalwijk | 112 alarmeringen Waalwijk | Goedkoop Tanken in Waalwijk | Supermarkten in Waalwijk | Weerbericht Waalwijk