Waalwijk | straatinfo

inbraak politie meldingen

Inbreker gewond na achtervolging

inbraak

Waalwijk - De politie heeft een 35-jarige Amsterdammer aangehouden. Hij wordt verdacht van een inbraak aan een bedrijfspand aan de Sluisweg. De man sloeg in een auto op de vlucht en raakte tijdens de achtervolging gewond.

De politie werd op 24 februari rond 21.56 uur gealarmeerd voor een inbraak. Verschillende eenheden gingen richting het pand. In de buurt van het pand ging een auto er vervolgens met hoge snelheid vandoor. Op de Havenweg hielden agenten de verdachte aan. Vermoedelijk was hij uit de vluchtauto gesprongen. De auto werd verderop op de Spuiweg aangetroffen, hij was tegen een betonnen paal gecrasht. Vermoedelijk is de tweede dader er te voer vandoor gegaan. Ondanks een grote zoekslag met onder andere de politiehelikopter werd een tweede verdachte niet meer aangetroffen. De Amsterdammer is per ambulance gewond afgevoerd naar het ziekenhuis. Hij zal op een later moment gehoord worden. De vluchtauto is in beslag genomen voor verder onderzoek.

Soortgelijke berichten

Inbreker betrapt
Leeuwarden

Inbreker overlopen
Malden

Inbreker aangehouden
Veldhoven

Inbreker overlopen
Alkmaar

Jonge inbreker gepakt
Utrecht

Inbreker valt door de mand door inzet lokauto
Rotterdam

Inbreker aangehouden na achtervolging
Coevorden

Inbreker betrapt en aangehouden
Roosendaal

Inbreker opgepakt na achtervolging
Lunteren

Inbreker op heterdaad betrapt
Gennep

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio