Mannen aangehouden op verdenking van fietsdiefstal of heling

zaterdag 17 september 2016

Loon op Zand / Tilburg - Een melding over een fietsendiefstal in Loon op Zand heeft geleid tot de aanhouding van een fietsendief in Tilburg en het aantreffen van twee gestolen fietsen.

Een oplettende getuige waarschuwde vrijdagmiddag 16 september de politie nadat hij had gezien dat een man op de Hoge Steenweg in Loon op Zand een fiets in een bestelauto laadde en gaf het kenteken door van deze auto. Politiemensen troffen de auto aan in de Textielstraat in Tilburg. Op basis van het opgegeven signalement konden ze even later ook de fietsendief, een 38-jarige Tilburger, arresteren. Tevens trof de politie twee gestolen fietsen aan: De vrijdagmiddag weggenomen fiets en een in december 2012 gestolen fiets. De bij de diefstal betrokken auto is in beslag genomen. De politie onderzoekt of dit voertuig ook bij eerdere fietsendiefstallen betrokken is geweest. De verdachte is voor nader onderzoek en verhoor in de cel gezet.

Ook een 35-jarige Tilburger kon de cel in. Hij is in de nacht van vrijdag 16 op zaterdag 17 september 2016 kort voor middernacht in de Alleenhouderstraat aangehouden, omdat hij op een als gestolen gesignaleerd staande fiets reed. De man heeft de nacht in de cel doorgebracht en mag zaterdag aan de politie uitleggen hoe hij aan de tweewieler is gekomen. 

bron: politie.nl | Categorie: fraude


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Waalwijk | 112 alarmeringen Waalwijk | Goedkoop Tanken in Waalwijk | Supermarkten in Waalwijk | Weerbericht Waalwijk