Mannen gesnapt na diefstal uit fietstas

dinsdag 17 januari 2017

Kaatsheuvel - Twee mannen (21 en 24 jaar oud) zonder vaste woon- of verblijfplaats zijn aan de Hoofdpoort aangehouden. Ze zouden verschillende goederen uit een fietstas, maar ook uit een winkel gestolen hebben.

Op maandag 16 januari kreeg de politie rond 16.17 uur een melding van een verdachte situatie. Een getuige zag een aantal mannen aan de Hoofdpoort staan met kledingstukken die nog aan een hangertje hingen en die bovendien waren voorzien van prijskaartjes. Agenten kwamen ter plaatse en spraken de drie mannen aan. Ze bleken inderdaad kledingstukken en andere artikelen bij zich te hebben. Vervolgens werden de dienders aangesproken door een andere man. Hij verklaarde dat er vermoedelijk goederen uit zijn fietstas waren gehaald. De omschrijving kwam overeen met wat de mannen bij zich hadden. Hierop zijn twee van de drie mannen aangehouden.

Bij verder onderzoek troffen de agenten nog meer goederen bij het tweetal aan. Onder andere een aantal parfums. De goederen zijn in beslag genomen en de mannen afgevoerd naar het politiebureau. De mannen zijn ingesloten voor verder onderzoek.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Waalwijk | 112 alarmeringen Waalwijk | Goedkoop Tanken in Waalwijk | Supermarkten in Waalwijk | Weerbericht Waalwijk