Winkeldieven dankzij alerte getuige aangehouden

zaterdag 5 augustus 2017

Kaatsheuvel - Mede dankzij een alerte getuige zijn vrijdagavond in Kaatsheuvel twee Poolse winkeldieven (20 en 40 jaar) aangehouden. Het duo heeft in vermoedelijk twee winkels toegeslagen. De getuige sloeg alarm nadat zij zag dat in een kledingzaak door twee mannen spijkerbroeken werden gestolen.

De politie kreeg een melding dat twee personen spijkerbroeken hadden gestolen uit een kledingzaak op de Hoofdstraat. Volgens de getuige maakten de dieven, waarvan één met een Puma rugzak, deel uit van een groep van vier personen. Een van de vermoedelijke daders, een 40-jarige Pool, werd omstreeks 19.30 uur op aanwijzing van de melder op de Sprangsestraat aangehouden. Hij had een tas bij zich met daarin zeven spijkerbroeken a 79,95 euro per stuk, met het label van de kledingwinkel in de Hoofdstraat. 

Hierna werd verder gezocht. Een van de dienders zag op de Gasthuisstraat drie mannen staan nabij een supermarkt, waarvan één met een Puma rugzak.  Het trio werd staande gehouden. Nabij de plek waar zij werden aangetroffen, werd onder een stapel kratten een partij nieuwe, vermoedelijk eveneens gestolen kleding, aangetroffen. Hierop werd ook de man met de rugzak, een 20-jarige Pool,  aangehouden. De herkomst van de sokken en onderbroeken wordt onderzocht.  De politie is nog op zoek naar de vrouw die alarm sloeg. Op het Facebookaccount van de winkel is een oproep geplaatst.

 

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Waalwijk | 112 alarmeringen Waalwijk | Goedkoop Tanken in Waalwijk | Supermarkten in Waalwijk | Weerbericht Waalwijk