Twee aanhoudingen voor diefstallen in park

maandag 17 juli 2017

Waalwijk - Vanmorgen zijn met toestemming van de officier van justitie twee jongens aangehouden in verband met de diefstallen die donderdagmiddag in het Willaertpark hebben plaats gevonden. Het gaat om een 15-jarige Tilburger en een 17-jarige Waalwijker. Het onderzoek naar een derde verdachte wordt voortgezet.

Een 12-jarige jongen uit Waalwijk voetbalde rond 16.35 uur met vriendjes op het speelveld in het Willaertpark. Er ontstond een woordenwisseling met een klein jochie die even later terugkwam met drie grote jongens van ongeveer 16 jaar.   Tijdens het tumult pakten de daders  een van de voetballers  vast en namen hem in een houdgreep.  Ze hebben vervolgens een rugzak gestolen met daarin niet alleen de mobiele telefoon van de eigenaar maar ook die van een andere twaalfjarige voetballer.   Een 14-jarige Waalwijkse jongen werd door vermoedelijk dezelfde daders in het park bedreigd met een schaar en bestolen van een geluidsbox.  Ook is mogelijk nog een fiets door het trio gestolen.  De politie nam aangiften op van de gedupeerden en hoorde diverse getuigen.  Het recherche onderzoek leidde naar twee jongens die vanmorgen zijn aangehouden.

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Waalwijk | 112 alarmeringen Waalwijk | Goedkoop Tanken in Waalwijk | Supermarkten in Waalwijk | Weerbericht Waalwijk