Back to Business - Open Coffee Waalwijk | Atelier winterdijk30b

datum: donderdag 14 september 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Back to Business - Open Coffee Waalwijk | Atelier winterdijk30b

Nu de meeste ondernemers ook weer terug zijn van hun welverdiende vakantie, gaat het netwerk Open Coffee Waalwijk op donderdag 14 september weer aan een nieuw seizoen beginnen. Aan een nieuw seizoen begin je meestal met nieuwe energie en nieuwe ideeën. En netwerken is precies de basis om deze nieuwe ideeën uit te werken en goed in de markt te zetten.

In september is het thema van de Open Coffee "Back to Business". Sinds vorig jaar houden we elke maand een korte #Durftevragen-sessie. Ben je hiermee bekend en heb je al een goede vraag, dan hebben we kun je die 14 september stellen. Laat het ons dan aan het begin van de bijeenkomst even weten.

Bij Open Coffee Waalwijk maak je je als ondernemer zichtbaar. Hier worden ideeën besproken, wordt kennis gedeeld, gebrainstormd en wordt de basis gelegd voor samenwerking. Ontspannen netwerken dus, onder het genot van een kop koffie of thee. Kom je ook?

Programma
09.00u - Ontvangst
10.00u - 10-uurtje, mededelingen en #Durftevragen
11.00u - Eind van de bijeenkomst

Aanmelden
Aanmelden is niet verplicht, maar stellen we wel op prijs. Niet iedereen gebruikt Facebook of LinkedIn. Daarom gebruiken we Eventbrite. Meld je via deze pagina aan en laat anderen weten dat je ook komt.

Organisatie
Open Coffee Waalwijk wordt georganiseerd door Alfred van der Pas en IngerMarlies Leeuwenburgh van Atelier Winterdijk 30b, Lisette Thomas-Spaans van Elpédé en Michiel van den Broek, Microsoft Productivity Specialist.

Locatie en parkeren
Open Coffee Waalwijk wordt gehouden in Atelier Winterdijk30b. Aan de Winterdijk is het niet toegestaan te parkeren (hierop wordt streng gecontroleerd!). Parkeren kan aan de Taxandriaweg naast het gemeentehuis (voor navigatie: Taxandriaweg 6). Hier parkeer je de eerste twee uur gratis. Bij de betaalautomaat loop je het bruggetje richting Centrum op. Atelier Winterdijk30b ligt dan links voor je.

bron: https://www.facebook.com/events/1582938765064323/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Waalwijk | 112 alarmeringen Waalwijk | Goedkoop Tanken in Waalwijk | Supermarkten in Waalwijk | Weerbericht Waalwijk